Αρετή Τσουκαλά

Δρ. Τσουκαλά Αρετή ΑντίγραφοΗ κυρία Αρετή Τσουκαλά είναι Χειρουργός Οδοντίατρος, απόφοιτος της οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Semmelweis Βουδαπέστης.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου της, παρακολούθησε στο τμήμα Παιδοδοντίας του ιδίου Πανεπιστημίου, ολοκληρώνοντας την Διδακτορική της διατριβή  με θέμα "Traumatic Injury of Primary Teeth". Παράλληλα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Εμφυτευματολογία στο τμήμα Minor Oral Surgery του ιδίου Πανεπιστημίου. Η εκπαίδευσή της συνεχίστηκε στο τμήμα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του νοσοκομείου ΚΑΤ υπό την διεύθυνση του Δρ. Ζαχαριάδη, κι έπειτα σαν επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Οδοντικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τον καθηγητή κύριο Δουβίτσα.

Πάνω από μια 12 ετία ασκεί την ειδικότητα του Χειρουργού Οδοντιάτρου σαν ιδιώτης, πραγματοποιώντας το σύνολο των αισθητικών αποκαταστάσεων, λεύκανση, τοποθέτηση εμφυτευμάτων, προσθετική, minor oral surgery, ενδοδοντία, ορθοδοντική (νάρθηκες ευθυγράμμισης), προληπτική οδοντιατρική, αντιμετωπίζοντας κατ'αυτόν τον τρόπο με επιτυχία όλο το φάσμα της καθημερινής και όχι μόνο, οδοντιατρικής παθολογίας.

Έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια, όπως μεταξύ άλλων της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Οδοντοστοματικής Ερεύνης, της Ελληνικής Οδοντιατρικής Εταιρείας, Prosthodontic Seminar "Southern Implant", Αισθητικής του New York University College of Dentistry, Ενδοδοντίας, Μικροχειρουργικής στόματος, Εμφυτευματολογίας και Αποκαταστάσεων.

Επίσης έχει ολοκληρώσει το 2ετές πρόγραμμα μαθημάτων της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ο.Ι.) για οδοντιάτρους.

Υπήρξε ελεγκτής Οδοντίατρος του Ο.Α.Ε.Ε (ΤΑΕ-ΤΕΒΕ) την περίοδο 2001-2004 καθώς και μέλος του Δημοτικού Φορέα Πρόνοιας του Δήμου Αμαρουσίου.